LEGO® House –
Världens bästa lekträff

Hallå! Välkommen till världens bästa lekträff för hela familjen – vanliga vuxna, vuxna som bejakar barnet inom sig och riktiga barn. Det kommer att bli en fantastisk dag i det ultimata LEGO® lekhuset. Alla är inbjuda till lekträffen som ingen vill gå hem ifrån. Och det gör det lite struligt när det är dags för stängning. Men kul blir det. Vi ses!

Lekhus på en helt ny nivå

Så du är fortfarande här – vad trevligt! Jamen, då fortsätter jag: LEGO® House har sex upplevelsezoner, ett fint LEGO torg och härliga utomhuslekplatser på våra nio takterrasser. Börja världens bästa lekträff vid Tree of Creativity. Det är 15,68 meter högt! Fortsätt till Masterpiece Gallery och se några av de galnaste LEGO mästerverken. Nu fortsätter vi till upplevelsezonerna...

Låt kreativiteten flöda i den röda zonen

Wooosh! Föreställ dig ett mäktigt vattenfall av LEGO® klossar. En ocean av färger. Vad vill du bygga? I den röda zonen kombineras kreativitet med lek och fantasi. Skapa ett unikt mästerverk eller lös coola utmaningar med våra snälla Play Agents. Jag lovar att du inte kommer att sakna LEGO klossar. Bygg loss bara.

Skapa egna historier i den gröna zonen

Och tagning! Vill du vara med i din egen film? Gå i så fall till den gröna zonen och filma årets biosuccé. Du kan också utforska våra LEGO® världar och upptäcka hemliga historier. Eller vad sägs om att bygga en egen unik LEGO minifigur och låta den pryda ett tidningsomslag? 

Upplev lek och logik i den blå zonen

Har du testat att befria mammutar från is med intelligenta robotar på en arktisk expedition? Trodde väl inte det. Men visst låter det coolt? Du kan också bygga en egen racerbil och testa den på banan – vilken är snabbast? Eller lek stadsarkitekt för en dag. I den blå zonen laddar vi upp för både lek och logik. 

Släpp loss fantasin i den gula zonen

Kan en fisk ha armar? Eller hjul? I den gula zonen bestämmer du. Bygg ett LEGO® havsdjur fritt ur fantasin och släpp ut det i akvariet. Eller bygg en LEGO blomma och plantera den på ängen. Du kan också designa en insekt av klossar och låta den dansa genom djungeln. Allt är upp till dig och din fantasi.

 

Ta reda på mer på www.LEGOHouse.com