Åk på safari – nu även med dinosaurier

Åk på en fantastisk safari i GIVSKUD ZOO. Se lejon, giraffer och noshörningar på nära håll. Eller gå en spännande promenad 150 miljoner år bakåt i tiden och möt jättelika dinosaurier.

  

Se fram emot en fantastisk dag i djurens värld med upplevelser för hela familjen och tid att umgås. Kör den klassiska safarituren i egen bil och se djur från Afrika, Nord- och Sydamerika. Se zebraflocken korsa vägen och lägg märke till de många antiloparterna. Safarirundan slutar förstås hos lejonen. Märk spänningen när de stora kattdjuren smyger runt bilen – om ni vågar?

   

Ni kan också gå på safari till fots och hälsa på gorillan Kipenzi och hans flock. Eller se när vargar och elefanter får mat. Glöm inte besöka det stora tropikhuset med parkens nya rovdjur, de sydamerikanska jätteuttrarna. Se dem simma i bassängen och få mat medan ni tittar på. Barnen kan till och med hjälpa djurskötaren att mata kamelerna. Läs mer på givskudzoo.dk, där vi också berättar om alla nyfödda ungar bland de omkring 60 djurarterna vi har i GIVSKUD ZOO.

   

Håll familjen samlad när ni går genom den imponerande dinosaurieparken. Bli inte rädda när Tyrannosaurus rex vänder på huvudet och vrålar eller när Dilophosaurus väser. Vi visar alla de 25 dinosauriearterna i verklig storlek, även den 40 meter långa Argentinosaurus som är världens största.

   

Avsluta dagen på den stora lekplatsen där barnen kan leka fritt. Eller prova några av de många andra barnaktiviteterna: På helger och under högsäsong kan du vaska guld och grilla pinnbröd i tipilägret. Och i dinosaurieparken kan du gjuta en dinosaurietand eller ge dig ut på fossiljakt.

Book nu